W zakresie zarządzania rolami dobrze byłoby, gdyby w sekcji „Ogólne”, „Zarejestrowane dane” dostępne było więcej opcji wyboru. Dzięki temu można by w różny sposób ograniczać dostęp do poszczególnych typów danych (godziny, zdjęcia, urządzenia…) w widoku. Na przykład: wszyscy mogą oglądać zdjęcia, ale nie mają dostępu do zarejestrowanych godzin pracy.

